The river is not the same again

by - 9:23 PM


Kayanya baru kemaren ribet cari kostum 70's dan grabak-grubuk latian koreografi, eh kok ndilalah tiba-tiba udah end fiscal year lagi. Dengan tim yang berbeda. Dengan tema party yang berbeda: kali ini Hollywood Star.

Here we are,  1 year later...



Party nya gak seheboh tahun lalu. But not too bad lah.

(eh eh eh btw itu kostum yg gw pake adalah kostum prom nite SMA dulu loh! entah achievement apa bukan yah, berat badan bisa stabil dari jaman SMA ampe sekarang ;p)  


***

Anyway, sampai tahun depan seems like gonna be a hectic year for me. Big plan for the brand. Exciting sih, tapi agak bentrok sama prioritas hidup gw yang mau lebih work-life balance. Well that's life kan, you'll always on the intersection. In the end, you(r heart) know which way to choose. And I'm on my way to really make up my mind on this.

Next week, the new Marketing Director is coming. Another one from Aussie, but originally from South Africa. Kayanya sih orangnya seru. Let's see yah, mudah-mudahan bawa spirit baru.

You May Also Like

0 komentar